Restart Camp – o “rampฤƒ de lansare” pentru cei la รฎnceput de drum

Restart Camp – o “rampฤƒ de lansare” pentru cei la รฎnceput de drum

Autor: Dora Brahaita, co-fondator, trainer si profesionist HR

Daca esti la inceputul carierei tale sau esti inca ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐ญ, si te pregatesti sa intri pe piata muncii, sigur te intrebi care e calea cea mai usoara de a obtine un ๐‰๐Ž๐ in contextul actual, generat de pandemie.

Probabil deja aplici de ceva vreme si ai observat ce se cere pentru a putea profesa in domeniul tau. Asa ai constatat ca ๐„๐—๐๐„๐‘๐ˆ๐„๐๐“๐€ ๐ˆ๐ ๐‚๐• este un ๐Œ๐”๐’๐“ ๐‡๐€๐•๐„, aproape in toata anunturile de angajare. Iar tie tocmai asta iti lipseste.

โ€œRampa ta de lansareโ€ poate fi programul Restart Camp, unde poti accesa cursuri legate de:
– prezenta online
– promovare & vanzare
– angajati & cultura organizationala
– competente personale & de business

Daca intri in program, poti sa dobandesti competente noi in ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ฆ๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ข ๐๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ๐ž (la alegere) si sa faci ๐ฉ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ข๐œ๐š ๐ฉ๐ž ๐›๐ฎ๐ง๐ž in noua specializare, prin ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ง๐ญ๐š๐ซ๐ข๐š๐ญ ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ, alaturi de alti experti juniori si seniori, in domeniul care te intereseaza. Mai mult decat atat, perioada de practicare o adaugi in CV la rubrica EXPERIENTA si astfel devii un candidat mai atractiv, cu sanse in plus la angajare.

La doar 1 an de la lansare, am satisfactia de a vedea cum tot mai multi voluntari isi gasesc un JOB dupa ce intra in program, de asta sunt sigura ca va functiona si pentru cei care se regasesc in acest articol.

Mai multe detalii despre cum poti sa te alaturi si tu comunitatii Restart Camp, gasesti aici: https://lnkd.in/eXND6qP

Distribuie postarea

Despre Oana Urse

Oana Urse รฎศ™i ajutฤƒ contactele de pe Linkedin ศ™i nu numai sฤƒ รฎศ™i gฤƒseascฤƒ un job.

Vrei sฤƒ postezi un anunศ› de job?

Lasฤƒ un mesaj pe linkedin ศ™i vom posta pe site anunศ›ul tฤƒu!

Ultimele job-uri postate

Aruncฤƒ o privire pe cele mai noi anunศ›uri de job: