Mica Țopăială – Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Mica Țopăială – Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Articol scris de Simona Beldiman

Fundația Inovații Sociale Regina Maria a dat startul provocării sportive caritabile #10micaTZOPAIALA!

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria dă startul mai multor provocări inedite în online pentru a strânge fonduri pentru educaţia a peste 80 de copii din familii vulnerabile. Provocările au început sâmbătă, 15 mai şi vor putea fi efectuate până la data de 1 iunie de întreaga familie, adulţi şi copii, chiar şi de bunici, toate în scop caritabil.
Prin această provocare, Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, care anul acesta împlineşte 10 ani de activitate în slujba celor defavorizaţi, îşi propune să strângă 60.000 EUR pentru susţinerea pentru un an a noului centru educaţional deschis de către fundaţie anul acesta în Corbeanca.
Cum te poți implica? Ai o multitudine de posibilități!
1. PENTRU DANSATORUL DIN TINE
Dansează pe melodia `Loca` by Moonlight & Dayana cu iepurasul Tzopăilă (filtru AR) pe TikTok și Instagram și postează filmulețul cu tine dansând pe canalele tale preferate de Social Media cu hashtag-urile #10micatzopaiala și #sarimpentrueducatie. Nu uita să donezi înainte 2 euro prin SMS la 8844 cu textul VISE.
2. PENTRU CAMPIONUL DIN TINE
Participă la una din cursele virtuale dedicate campaniei prin platforma SmartRaces.ro (platforma de curse și activități sportive care se pot desfașura oricand și oriunde). Înscrie-te la cursa dedicată evenimentului #10micaTZOPĂIALĂ și alege programul sportiv care ți se potrivește (alergare, sărituri cu coarda).
3. PENTRU SPORTIVUL DIN TINE
Fă-ți abonament cu doar 99 lei (suma minima, care se transforma in donatie) la Fitness sau Zumba pe platforma Yump.ro! Beneficiezi de 1 luna de sport cu instructori profesioniști, 3 cursuri noi săptămânale, acces la înregistrările din trecut și primești peste 80 de rețete video sănătoase și delicioase și plan de nutriție adaptat obiectivelor tale.
4. PENTRU CEL CE VREA SĂ SARĂ LIBER
Participă la evenimentul “Antrenament Kangoo Jumps în aer liber” din 23 Mai cu o donație de 45 lei. Kinga Sebestyen, “regina” Kangoo Jumps-ului din România și Diana Sîrbu vă așteaptă la un eveniment de kangoo-jumps în aer liber în incinta Clubului Sportiv Olimpic București!
5. PENTRU COPILUL DIN TINE
Atunci când îți dorești să faci bine, dar sportul nu ți se potrivește, poți alege să îi ajuți pe copiii din Centrul Educațional Corbeanca cu o donație directa, unică sau recurentă:
• Cu 10 lei asiguri pachetul de prânz al unui copil vulnerabil
• Cu 30 lei asiguri pachetul de prânz al unuia dintre cei 85 de copii ai centrelor
• Cu 75 lei asiguri o săptămână de educație pentru un copil
• Cu 300 lei asiguri bursa lunară pentru un copil
Dă binele mai departe: filmează-te făcând provocările sportive, postează pe canalele de Social Media și dă-ne tag. Îndeamnă-ți prietenii să intre într-una dintre provocările sportive și să doneze!
Mai multe detalii găsești aici: https://fundatiainovatiisociale.ro/mica-tzopaiala/

 

Distribuie postarea

Despre Oana Urse

Oana Urse își ajută contactele de pe Linkedin și nu numai să își găsească un job.

Vrei să postezi un anunț de job?

Lasă un mesaj pe linkedin și vom posta pe site anunțul tău!

Ultimele job-uri postate

Aruncă o privire pe cele mai noi anunțuri de job: