După 10 ani ca ofiter de poliție, schimbare catre Web Development

După 10 ani ca ofiter de poliție, schimbare catre Web Development

Autor: Marian Dumitru

Am folosit obstacolele ca trepte catre Web Development.

Salutare! Provin dintr-o comunitate de romi. Dorinta parintilor si bunicilor mei de a-mi insufla curaj si ambitie ca sa-mi depasesc conditia a devenit combustibil pentru urmatorii ani din viata mea. Am folosit preconceptiile celorlalti in beneficiul propriu si mi-am ales ca tel sa demonstrez ca pot. Punct.
Fiind, de fel, o fire proactiva si determinata, in 2006 am fost acceptat in Academia de Politie iar din 2010 am inceput sa lucrez ca ofiter de politie.
Fiindca cei mai buni prieteni de-ai mei sunt programatori seniori, am avut contact constant cu povestile frumoase despre proiecte interesante, despre provocarile unei colaborari cu un client cu cerinte complexe, despre noutatile din tehnologie si despre independenta si creativitatea de care te poti bucura lucrand ca web developer.
In vara anului 2019, pe cand sotia mea era insarcinata cu al doilea copil in luna a saptea, eu am suferit o ruptura de tendon, si in urma operatiei a trebuit sa stau sase saptmani imobilizat la pat. Am ales sa nu ne plangem de mila, am decis impreuna ca eu sa profit de concediul medical si am inceput sa exploatez resursele de invatare puse la dispozitie de catre prietenii mei (nu e deloc usor sa codezi la orizontala 😁). Am invatat web development de la zero facand cursuri, urmarind tutoriale si dezvoltand proiecte personale. Vorba aceea “tot raul spre bine” e true story 😁.
Fiind prins deja de febra programarii, odata cu nastera celui de-al doilea copil, am intrat in concediu de crestere copil, am continuat intensiv cursurile, am aplicat pentru internship-uri si am lucrat fara plata pentru a capata experienta, pana cand mi-am dat demisia din politie si mi-am urmat visul, am devenit programator cu norma intreaga si m-am alaturat “clubului” prietenilor mei.
Iata-ma acum, dupa un an si 3 luni de cand lucrez ca PHP / Laravel Developer, facand urmatorul pas si cautand o noua oportunitate de a ma alatura unei echipe din Bucuresti care ma poate sprijini sa ma familiarizez si cu Vue.js sau React si sa ma indrept catre tinta mea, aceea de full stack developer.
Deci, daca aveti nevoie de un om determinat, dornic sa aprofundeze tehnologiile familiare, sa isi imbunatateasca tech stack-ul si sa contribuie eficent la proiectele in derulare, va stau la dispozitie pe pagina mea de linkedin https://www.linkedin.com/in/mariandumitru-developer/.

Distribuie postarea

Despre Oana Urse

Oana Urse își ajută contactele de pe Linkedin și nu numai să își găsească un job.

Vrei să postezi un anunț de job?

Lasă un mesaj pe linkedin și vom posta pe site anunțul tău!

Ultimele job-uri postate

Aruncă o privire pe cele mai noi anunțuri de job: