Despre finanțe, în termeni simpli – Mr.Finance

Despre finanțe, în termeni simpli – Mr.Finance

Autor: Ștefania Sarina Oprea – Communications Specialist at Mr.Finance

Nicicând, pe lumea asta, nu se poate scrie despre finanțe în termeni simpli. Nu poți reduce la câteva cuvinte definițiile din sfera financiară, ce se învârt în jurul banilor. 

Treaba cu banii este amplă, sperie și nu este pentru toată lumea. 

Nimic mai greșit. 

Fără a denatura sau altera cu ceva sensul cuvintelor și noțiunilor, Mr.Finance îndrăznește să ofere utilizatorilor conținut simplu, ușor de înțeles, despre lumea finanțelor. 

Pe scurt, Mr.Finance este un agregator de produse și servicii financiare, ghiduri, studii, articole, interviuri și multe altele. Când ești în căutare de credite rapide, credite bancare, asigurări, investiții, transfer de bani etc., cu siguranță le vei găsi pe toate în același loc. 

Un alt subiect de mare interes este și Educația Financiară. Nu aveam cum să vorbim și să promovăm produsele și serviciile financiare, fără a-i arăta utilizatorului cum să le gestioneze atent, în favoarea lui. 

Orice produs sau serviciu – fie el credit, asigurare, broker Forex, vine însoțit de exemple de calcule, tabele cu dobânzi și comisioane, disclaimer comunicat transparent despre riscurile la care traderii se expun și multe alte ghiduri, studiate și scrise detaliat, cu scopul de a ajuta, înaintea oricărei decizii ce ține de bani. 

Utilizatorii nu trebuie decât să citească. 

Educația Financiară, așa cum spuneam, se bucură azi de o atenție nemaivăzută. Perioada pandemiei a amplificat nevoia noastră, a tuturor, de cunoaștere și control. 

Întrebările precum: Pe ce se duc banii mei?, Cum îmi fac un buget?, Ce este creditarea responsabilă?, Ce este DAE? își găsesc răspunsurile pe platforma Mr.Finance.

Mai mult, utilizatorul poate face alegeri înțelepte, bazate pe studiu. 

Specialiști și păreri

Unele soluții se găsesc din nevoile, ba chiar din fricile oamenilor. 

Am pus laolaltă specialiști din diferite domenii: asigurări, broker de credite, analiști și educatori financiari, specialiști în criptomonede – alt produs contemporan, care este “pe val”. 

Ne-am dorit ca utilizatorii să pună întrebări direct profesioniștilor, fără teamă și fără opreliști. Este dreptul fiecăruia dintre noi să fie informat și lămurit, înainte să acceseze un produs, oricare ar fi acesta. 

Așadar, pagina de profesioniști pune la un loc specialiști ce așteaptă să fie întrebați, pe mail sau la telefon, chiar și pe Facebook, pentru ca drumul spre cumpărarea unui serviciu sau produs să fie mai scurt și cu toate răspunsurile cunoscute. 

Mr.Finance te învață să faci mai multe cu banii tăi.

Nu cunoaștem nici noi vreun secret prin care bogățiile să ne găsească mai repede. Nici nu există. 

Repede vin, repede pleacă. 

Deși exista acum surse de informare, forumuri, profesioniști, site-uri specializate și cărți, acestea nu pot lua decizia finală pentru tine. Și nici nu ar trebui. 

Întotdeauna decizia finală îți aparține.

Studiază și cercetează atent, informează-te din surse sigure și verificate, fii mereu curios, testează, verifică și de-abia apoi ia decizia favorabilă ție. 

Pentru întrebări, sugestii, idei, propuneri, mă găsești la adresa de e-mail stefania.sarina@mrfinance.ro, sau pe LinkedIn

Aștept cu interes și deschidere orice intervenție în scop constructiv, dezbateri calme și istețe, idei venite cu gânduri bune, chiar și o discuție amicală. 

Distribuie postarea

Despre Oana Urse

Oana Urse își ajută contactele de pe Linkedin și nu numai să își găsească un job.

Vrei să postezi un anunț de job?

Lasă un mesaj pe linkedin și vom posta pe site anunțul tău!

Ultimele job-uri postate

Aruncă o privire pe cele mai noi anunțuri de job: